Eigen verhalen

Hart In Friesland Is Hoofdsponsor Paard- En Dagbesteding Centrum Bûtenút

Hart in Friesland is Hoofdsponsor Paard- en dagbesteding centrum Bûtenút

Hart in Friesland is Hoofdsponsor Paard- en dagbesteding centrum Bûtenút

Stichting Hart In Friesland Behaalt CO2 Milieucertificaat

Stichting Hart in Friesland behaalt CO2 milieucertificaat

Onlangs heeft Stichting hart in Friesland met trots haar CO2 milieucertificaat van de NNRD in ontvangst genomen. Stichting hart in Friesland heeft afgelopen jaar ruim 93819 kg CO2 emissies vermeden.

Stichting De Ripen – Rolstoeltoegangkelijke Vissteiger

Stichting De Ripen - Rolstoeltoegangkelijke vissteiger

Vissen vanuit de rolstoel en varen op de zon. Op zaterdag 19 september 2015 werd aan de oever van het pas geopende Polderhoofdkanaal, de rolstoeltoegankelijke vissteiger in gebruik genomen en de naam van de rolstoelzonneboot onthuld: ‘Sin’ en Wille’.

Klaske De Boer – Vrijwilliger

Klaske de Boer - Vrijwilliger

In 2009 werd mij gevraagd of ik interesse had om als vrijwilliger in de kringloopwinkel te komen werken. Ik kwam al regelmatig als klant in de winkel , zoekende naar van alles en nog wat.

Mevr. A Stik – Vaste Klant

Mevr. A Stik - Vaste klant

Mevrouw Stik bezoekt onze kringloopwinkel “Hart in Friesland” in Drachten regelmatig. In haar vrije tijd schrijft ze prachtige gedichten, die ze vaak met ons deelt. Nu is de tijd aangebroken om haar in het zonnetje te zetten met één van haar mooie gedichten.

Befrijdingsfestival Leeuwarden

Befrijdingsfestival Leeuwarden

Befrijdingsfestival Leeuwarden 2015. De studenten van D’Drive Styling Design en Creatief Vakman zijn druk bezig geweest met wonderlijke kunstwerken voor de D’Drive Area in de prinsentuin.

Sebastiaan Van De Boog – Vrijwilliger

Sebastiaan van de Boog - Vrijwilliger

Mijn naam is Sebastiaan van de Boog en woonachtig in Drachten. Al meer als 7 jaar ben ik werkzaam in de kringloopwinkel “Hart in Friesland”, waar ik me met name bemoei met het sorteren en rangschikken van de tientallen boeken die hier dagelijks binnenkomen.

Marjan Paulusma – Vrijwilliger

Marjan Paulusma - Vrijwilliger

Alweer meer als 5 jaar werkzaam voor Stichting “Hart in Friesland” behoort Marjan Paulusma toe tot het vaste team van vrijwilligers . “Zoekende naar hebbedingetjes en kastjes om op te pimpen was ik al regelmatig in de kringloopwinkel te vinden.

  • 1
  • 2