Verdere versoepeling bij deurbeleid ivm corona

In de afgelopen weken hebben we goed gekeken naar onze winkel en ons winkelend publiek. Wat houdt iedereen zich goed aan de regels. Nu is het tijd voor de volgende stap. Vanaf 6 juni mag iedereen naar eigen inzien zijn of haar winkelkar schoonmaken. Natuurlijk stellen wij nog steeds het desinfectiemiddel ter beschikking. Daarnaast hebben wij een nieuwe service: Vanaf nu kunt u bij de ingang uw handen wassen bij onze mobiele wasbak.

De RIVM maatregelen in de vorm van onze gouden regels blijven natuurlijk nog wel van toepassingen. Het gebruik van een winkelkar is nog steeds verplicht en uiteraard houden we ook nog steeds 1,5 m afstand van elkaar maar stapje voor stapje versoepelen we toch de regels. Zo kunt u bij ons altijd veilig winkelen en naar hartenlust naar bijzondere schatten zoeken. 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *