Unieke extra verkoopavond op donderdag 1 oktober

Iedere 1e donderdag van de maand organiseert Hart in Friesland een unieke extra verkoopavond voor antiek, goud, zilver, schilderijen en bijzondere vondsten. Daarnaast is onze winkel natuurlijk ook gewoon open voor de verkoop van alle andere dingen die hier te vinden zijn. De volgende unieke extra verkoopavond vindt plaats op 1 oktober 2020. Dan openen we vanaf 18 – 21 uur onze deuren.

U bent van harte welkom in onze winkel tijdens de unieke extra verkoopavonden. Reserveren of aanmelden is niet nodig. We vragen u wel om de RIVM richtlijnen in acht te nemen en bij verkoudheid of ziekte (ook van een gezinslid) thuis te blijven. Zo zorgen wij samen ervoor dat iedereen een veilige winkelervaring kan beleven. Lees hiervoor nogmaals  onze gouden regels.

Graag tot ziens bij Hart in Friesland.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *