Dringend advies: draag een mondkapje

In lijn met de nieuwe maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, geven ook wij het dringende advies: draag een mondkapje als u onze winkel bezoekt.

Gelukkig zien wij heel veel klanten die zich al aan dit advies houden. Dit geeft een goed gevoel dat zo veel mensen er bewust mee omgaan en dat stellen we zeer op prijs. Natuurlijk doen ook wij er alles aan om u een plezierig maar vooral veilig bezoek aan onze winkel mogelijk te maken. Daarom dragen ook onze medewerkers een mondkapje.

Bovendien gelden ook alle andere maatregelen van het RIVM nog steeds onverminderd: Houd 1,5 m afstand, was regelmatig uw handen, hoest of nies in uw elleboog en bij (milde) klachten blijft u thuis. U kunt deze maatregelen ook nog even nalezen in onze gouden regels.

Leave a Reply