Voorlopig geen unieke extra verkoopavonden meer

Na aanleiding van de persconferentie van 13 oktober jl. waarin aangekondigd werd dat winkels niet langer ‘s avonds open mogen zijn, hebben wij moeten besluiten onze unieke extra verkoopavonden voor de rest van 2020 niet door te laten gaan. Wij vinden dit erg jammer want de afgelopen weken hebben ons laten zien dat er veel animo was voor antiek, sieraden, schilderijen en bijzondere vondsten bij Hart in Friesland. Daarom zullen wij aan het einde van dit jaar de situatie opnieuw bekijken. Dan gaan we ook beslissen of we de unieke extra verkoopavonden in 2021 kunnen voortzetten.

U hoeft onze bijzondere vondsten, het antiek, de mooie sieraden en schilderijen echter ook nu niet te missen. In onze winkel zullen wij speciale tafels inrichten waar u al deze schatten gewoon over dag kunt vinden. Blijf dus onze winkel bezoeken en laat u zich regelmatig verrassen door deze en nog veel meer bijzondere schatten. U bent van harte welkom.

Leave a Reply