Een cheque t.v.w. €10.000 voor Rianne Kuipers overhandigd door Antje Bosma van Hart in Friesland

Geëmotioneerde Rianne ontvangt € 10.000 van Hart in Friesland

De directie van Stichting Hart in Friesland was bij het lezen van de crowdfunding actie in de krant erg geraakt door de zieke Rianne. Een jonge vrouw van 32 die samen met haar twee bonus kinderen ook gewoon wil kunnen sporten, fietsen, wandelen en nog zo veel meer. Helaas is zij geblokkeerd door de vreselijke ziekte MS.

In oktober 2017 ontving Rianne dit vreselijke bericht: “U heeft MS”, een ziekte die gepaard gaat met veel onzekerheid. Inmiddels heeft de MS haar behoorlijk beperkt. Lichaamsfuncties die het plotseling laten afweten, maken haar erg onzeker en verdrietig. Om deze vreselijke ziekte te bestrijden is er maar één behandeling mogelijk: stamceltherapie (HSCT), een behandeling die je verstoorde immuunsysteem reset. Deze behandeling wordt alleen in het buitenland uitgevoerd en niet vergoed door een zorgverzekeraar. In totaal is er daarom € 70.000 nodig om voor deze behandeling in Rusland in aanmerking te komen.

Stichting Hart in Friesland wil met de financiële injectie van € 10.000 mede een voorbeeld zijn voor anderen die Rianne naar eigen vermogen ook financiële ondersteuning willen en kunnen. Deze jonge vrouw is afhankelijk van uw donatie. Hoe sneller zij het volledige bedrag van € 70.000 bij elkaar heeft gesprokkeld, hoe meer resultaat zij mag verwachten van de therapie. Daarom ons verzoek aan jullie allen om financiële ondersteuning te bieden. Laten we er samen voor zorgen dat ook Rianne een gezonde toekomst tegemoet mag gaan!

Wilt u ook iets doen voor Rianne? Wilt u haar helpen haar doel te bereiken? U kunt Rianne steunen op haar donatiepagina: https://www.doneeractie.nl/stamceltherapie-voor-rianne-ms/-45468