We mogen weer meer klanten ontvangen

Vanaf dinsdag 16 maart 2021 mogen we weer meer klanten tegelijkertijd in onze winkel ontvangen. En wat zijn we daar blij mee!

Per uur mogen bij ons 50 klanten komen winkelen. Daarom is het nog steeds nodig om uw bezoek aan Hart in Friesland te reserveren. Dat kunt u per direct op onze website doen. Elke reservering is geldig voor één persoon. Wilt u met twee personen komen winkelen, maak dan voor elke persoon een aparte reservering.

Let op: Vanaf 16 maart is onze winkel weer vanaf 10:00 uur geopend.

Heeft u al een reservering gemaakt voor een Personal Shopping Ervaring vanaf 16 maart? Dan blijft uw reservering in de meeste gevallen gewoon bestaan. Een aantal klanten die een afspraak hadden staan vanaf 16 maart voor 10:00 uur, hebben wij inmiddels een e-mail gestuurd om hun afspraak te verplaatsen. Heeft u geen mail van ons ontvangen, dan blijft uw reservering gewoon bestaan. Neem wel uw bevestiging mee naar uw bezoek aan onze winkel.

We verheugen ons erop om snel weer meer klanten te mogen ontmoeten bij Hart in Friesland.

One Comment

  • Ed Veldman

    Ik wil graag een afspraak maken voor vrijdag 26 maart om 12.45 uur.
    Ik kan echter nergens de mogelijkheid op uw website vinden om dit te doen.
    Ik hoor graag, gr Ed