De nieuwe ‘Samen op stap’ fiets

Graag stellen we aan u voor: onze ‘Samen op stap’ fiets, een elektrische duofiets waarbij bestuurder en bijrijder naast elkaar zitten. De bestuurder kan trappen, remmen en sturen, de bijrijder kan meetrappen maar hoeft dat niet te doen. Bovendien is deze fiets van alle gemakken voorzien zodat de fietstocht tot een echte belevenis wordt.

En het mooiste is: u kunt onze ‘Samen op stap’ fiets nu bij Hart in Friesland voor een dag reserveren – geheel zonder kosten. Alles wat u moet doen, is de fiets reserveren via onze website www.hartinfriesland.nl en ons laten weten waarom u de fiets graag wilt lenen. We bevestigen dan uw reservering via de e-mail. Met deze bevestiging kunt u de ‘Samen op stap’ fiets op de afgesproken dag tussen 10.00 en 11.00 uur ophalen bij Hart in Friesland, De Hemmen 12 in Drachten. We vragen wel een borgsom ter hoogte van € 250 per reservering.

Natuurlijk kunt u direct in Drachten opstappen en wegfietsen. U kunt de fiets echter ook ophalen waarbij u gebruikt kunt maken van onze trailer waarop de fiets vervoert kan worden. We verwachten de fiets dan weer voor 17.00 uur terug bij Hart in Friesland. U kunt de fiets ook uiterlijk de volgende werkdag tussen 9.00 en 10.00 u weer terugbrengen.

Naast alle gemakken op de fiets zorgen wij ook voor de nodige onderhoud van de fiets, de verzekering en pechhulp door fietsennetwerk. Kortom, een fietstochtje met één van uw bewoners staat nu niets meer in de weg. Hoe klinkt dat in uw oren? Heeft u interesse, dan kunt u de ‘Samen op stap’ fiets nu reserveren via onze website.

De 'Samen op stap' fiets van Hart in Friesland