Hart in Friesland zoekt jou

Lijkt het jou leuk om bij Hart in Friesland aan de slag te gaan? Heb je kennis van mode en merkkleding? Kun je nauwkeurig werken en sta je bekend als ‘doorpakker’, dan komen wij heel graag met jou in contact! Wij zoeken iemand voor de kledingafdeling van onze winkel. Ben jij een of meerdere dagdelen per week beschikbaar? En wil je helpen met het sorteren van de kleding? Dan komen we graag in contact met jou.

Wat doe je als productiemedewerker kleding?

Als productiemedewerker kleding ben je verantwoordelijk voor het ophangen van de kleding in ons magazijn en winkel. Je hebt een kritisch oog waardoor je eventuele gaten/vlekken er snel uithaalt. Kennis van kleding in hierin een pré.

Functie-eisen

In deze functie is het belangrijk dat je kennis hebt van merkkleding en een gevoel voor mode. Daarnaast ben je een echte doorpakker die zijn of haar handen uit de mouwen weet te steken.

Verder ben je:

  • Flexibel
  • Nauwkeurig
  • Woonachtig in directe omgeving van Drachten

Wat hebben wij een medewerker kleding te bieden?

  • Een interessante functie
  • Een baan die goed te combineren is met een studie of school
  • Een leuk team om in te werken
  • Korte lijnen in de communicatie

Bijzonderheden van deze functie

  • Deze functie is uitermate geschikt om te combineren met studie of school.

Denk je dat jij de nieuwe vrijwilliger bent voor de kledingafdeling van Hart in Friesland? Neem dan contact op met Antje Bosma. Dat kan via telefoonnummer 06-21542450 of via de mail: administratie@hartinfriesland.nl