Anton

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Naam: Anton
Werkzaam bij Hart in Friesland sinds: 2016

Door mijn oom Jelmer Kooistra ben ik destijds begonnen in het bedrijf als stagiair/bijbaantje. Hier leerde ik van Jelmer de kneepjes van het vak. Na mijn stage bij Hart in Friesland kreeg ik een volledige baan aangeboden door Jelmer en Antje, waar ik natuurlijk erg blij mee was.

In het begin was ik vooral werkzaam als verkoopmedewerker en deed ik de logistieke planning. Sinds kort ben ik manager logistiek maar daarnaast ben ik nog steeds werkzaam in de winkel als verkoopmedewerker.

Wat ik mooi vind aan Hart in Friesland, is de afwisseling elke dag. Geen dag is hetzelfde: van inkomende goederen tot alle verschillende mensen die elke dag bij ons over de vloer komen. Zeker in deze tijd mis ik de klanten die bij ons kwamen voor een grapje en een praatje. Vooral voor de mensen voor wie een dagje naar Hart in Friesland het uitje van de week was, vind ik het jammer dat we de winkel zo lang gesloten moesten houden. Hopelijk is het binnenkort weer als vanouds en zien we iedereen weer gezond terug in de winkel.