BELANGRIJKE MEDEDELING VOOR ONZE KLANTEN

UPDATE
Drachten 2 maart 2020Beste klant,

Door veranderde omstandigheden kunnen we per direct weer banken aannemen mits deze in heel courante staat en zonder gebruikssporen zijn. Via onze ophaalservice kunnen we alleen banken ophalen die vooraf in overleg met ons zijn goedgekeurd. Stuur daarom altijd een foto mee van de betreffende bank. Wilt u een bank inbrengen in de winkel? Overleg ook dan vooraf met ons om teleurstellingen te voorkomen.

Wij zien steeds vaker dat onze klanten kritischer worden bij de aankoop van een tweedehands bank. Hierdoor kunnen wij alleen nog banken verkopen die in zeer courante staat zijn. Om te voorkomen dat onze voorraad banken steeds groter wordt maar wij deze niet kunnen verkopen en uiteindelijk als grof vuil moeten afvoeren, hanteren wij deze strenge regel. Het geld dat wij hieraan moeten besteden, willen wij veel liever inzetten voor de goede doelen die wij als Hart in Friesland steunen.

Wij vinden het zelf zeer vervelend dat wij u deze gratis service alleen zeer beperkt kunnen bieden. De omstandigheden dwingen ons echter om van het aannemen van banken streng te controleren. Wij hopen op uw begrip.Hartelijke groet,

Namens het hele team van Hart in FrieslandPS: Onze afhaalservice blijft natuurlijk verder bestaan. En ook de inbreng van andere meubelen is nog steeds mogelijk. Bij volledige woningontruimingen worden banken nog wel meegenomen.