BELANGRIJKE MEDEDELING VOOR ONZE KLANTEN

Drachten 26 januari 2018Beste klant,

Helaas hebben wij moeten besluiten om per direct geen banken meer via onze ophaalservice op te halen of bij de inbreng in de winkel aan te nemen. Wij zien steeds vaker dat onze klanten kritischer worden bij de aankoop van een tweedehands bank. Hierdoor kunnen wij steeds minder banken daadwerkelijk nog verkopen. Als gevolg daarvan wordt ons voorraad banken steeds groter. Uiteindelijk voeren wij de banken als grof vuil af. Het geld dat wij hieraan moeten besteden, zouden wij echter veel liever willen inzetten voor de goede doelen die wij als Hart in Friesland steunen.

Wij vinden het zelf zeer vervelend dat wij u deze gratis service niet langer kunnen bieden. De omstandigheden dwingen ons echter om van het aannemen van banken af te zien. Wij hopen op uw begrip.Hartelijke groet,

Namens het hele team van Hart in FrieslandPS: Onze afhaalservice blijft natuurlijk verder bestaan. En ook de inbreng van andere meubelen is nog steeds mogelijk. Bij volledige woningontruimingen worden banken nog wel meegenomen.