SPONSORFIETS

Onze sponsorfiets laat zien wat en wie we zijn. 

Bij binnenkomst van onze kringloopwinkel kunt u onze sponsorfiets gelijk al zien. Daarop hebben wij een aantal kokers waar iedere klant zijn/haar munten in kan deponeren voor een doelstelling naar keuze.

Sponsorfiets bij Hart in Friesland

Bij iedere 10 euro die besteed wordt binnen de kringloopwinkel ontvangt u, de klant, een waardemunt met een waarde van 50 eurocent. Op de kokers vindt u een aantal verschillende doelstellingen die gekozen kunnen worden en waar dan de waardemunt aan wordt uitgekeerd. Zo hopen wij iets te doen aan de betrokkenheid van de klant. U bepaalt hierdoor waar een groot bedrag aan wordt uitgekeerd.

Zo hopen wij iets te doen aan de betrokkenheid van de klant. U bepaald hierdoor waar een groot bedrag aan wordt uitgekeerd.

Ieder kwartaal worden de munten geteld en aangeboden in de vorm van een waardecheque aan de betreffende doelstelling. Wij zijn nu enkele maanden bezig en zien dat er veel gebruik van wordt gemaakt. Ook zijn wij blij met de positieve reacties die wij mochten ontvangen van klanten en vrijwilligers. Zo mogen wij weer een prachtige vooruitgang zien binnen de deuren van de meest sociale kringloopwinkel van het Noorden.

Zo mogen wij weer een prachtige vooruitgang zien binnen de deuren van de meest sociale kringloopwinkel van het Noorden.

Mijn dank gaat uit naar alle klanten die ons steunen in dit onmisbare en belangrijke werk.

Namens alle vrijwilligers en het bestuur hartelijk dank.