SPONSORWAND

Onze sponsorwand laat zien wat en wie we zijn. 

Bij binnenkomst van onze kringloopwinkel kunt u onze sponsorwand gelijk al zien. op A3 formaat tonen wij een groot aantal van de toezeggingen die jaarlijks door ons worden gedaan. Tevens hebben wij een sponsormunten wand gemaakt met daarop een groot aantal kokers waar iedere klant zijn/haar munten in kan deponeren voor een doelstelling naar keuze.

Bij iedere 10 euro die besteed wordt binnen de kringloopwinkel ontvangt u, de klant, een waardemunt met een waarde van 50 eurocent. Op de kokers vindt u een aantal verschillende doelstellingen die gekozen kunnen worden en waar dan de waardemunt aan wordt uitgekeerd. Zo hopen wij iets te doen aan de betrokkenheid van de klant. U bepaalt hierdoor waar een groot bedrag aan wordt uitgekeerd.

Zo hopen wij iets te doen aan de betrokkenheid van de klant. U bepaald hierdoor waar een groot bedrag aan wordt uitgekeerd.

Ieder kwartaal worden de munten geteld en aangeboden in de vorm van een waardecheque aan de betreffende doelstelling. Wij zijn nu enkele maanden bezig en zien dat er veel gebruik van wordt gemaakt. Ook zijn wij blij met de positieve reacties die wij mochten ontvangen van klanten en vrijwilligers. Zo mogen wij weer een prachtige vooruitgang zien binnen de deuren van de meest sociale kringloopwinkel van het Noorden.

Zo mogen wij weer een prachtige vooruitgang zien binnen de deuren van de meest sociale kringloopwinkel van het Noorden.

Mijn dank gaat uit naar alle klanten die ons steunen in dit onmisbare en belangrijke werk.

Namens alle vrijwilligers en het bestuur hartelijk dank.