Hiske

Naam: Hiske
Werkzaam bij Hart in Friesland sinds: 2016

Een schat vinden…wie wil dat nu niet! In onze kringloopwinkel is dat mogelijk! Elk uur van de dag worden er meerdere karren vol met goederen ingebracht en daar bevindt zich menig schat tussen. En ik mag al 4 jaar werkzaam zijn in deze unieke kringloop winkel.

Aan het einde van 2020 moest ik vanwege een verwaarloosde voetblessure helaas 6 weken in het gips. Daarna volgde een revalidatietraject. Opeens werd ik zelf geconfronteerd met een (tijdelijke) handicap. Daardoor kijk ik nu anders naar mijn werk. Ik vind het nu nog belangrijker dat we mensen die elke dag met een handicap leven door onze financiële steun een lichtpuntje in hun leven kunnen geven.

Dat ik daar ook een schakel in ben, geeft mij veel voldoening. Helaas is de inspirator en oprichter van dit geheel ons afgelopen jaar ontvallen. We zijn hem dankbaar dat hij dit concept heeft achter gelaten voor ons als personeel en jullie als bezoeker: een geweldig mooie grote kringloop waarin dagelijks schatten gevonden worden! Hoe mooi is het dat we daarmee ook financiële steun kunnen geven aan sporters met een beperking maar ook diverse andere mooie projecten.