Jelmer Kooistra

Hieronder heeft u de mogelijkheid om een persoonlijk bericht achter te laten of te condoleren.


197 Comments

 • Ancilla

  Gecondoleerd lieve Antje, familie en vrienden met het verlies van Jelmer.
  Wat een vreselijk verlies…
  Heel veel sterkte komende tijd.
  HVM Stal Harry & Ancilla

 • Meinie

  Wat verschrikkelijk dit bericht ….
  Familie ,vrienden ,en iedereen die hem lief had heel veel sterkte!

 • Jos de Jong

  Door je warme persoonlijkheid maakte jij Hart in Friesland ons favoriete kringloop winkel
  Willem[ postuum] en Jos de Jong

 • henk hendrik

  Jelmer jij was een Groote en Prominente verschijning in de winkel.
  veel leuke gespreken gehad over van alles en nog wat.
  jij luisterde altijd zeer geintereseert .
  jij bent veel te vroeg heengegaan! het hoe en waarom is niet te bevaten
  ik wens de famielie vrienden en colegas heel veel sterke in deze moelijke en zware tijd
  jij gaat heel erg gemist wordenJelmer ! rust in vrede .

 • Aukje Pultrum

  Familie, vrienden & collega’s.. Gecondoleerd en heel veel sterkte gewenst in deze moeilijke tijd.

  Sjoerd en Aukje Pultrum

 • Judith Staal

  Zaterdag, wat een zwarte dag Niet alleen voor ons maar ook voor de winkel. Nadat wij te horen kregen dat ons kindje is gestorven op 8w2d (vorige echo was nog goed, kort daarna gestorven) zag ik het berichtje op Facebook voorbij komen dat ze dicht bleven. Nadat ik de reacties las kwam ik erachter dat jij gestorven bent doordat je onwel werd in je auto en een botsing kreeg met een andere auto. Helaas is dit je fataal geworden en ik wens alle nabestaanden heel veel sterkte met dit mega grote verlies! Je laat heel veel lieve mensen achter enje laat geweldig personeel achter. Lieve Jelmer, rust zacht lieve man

 • Gerard Vinke

  Hier zijn geen woorden voor,Antje en fam vrienden en medewerkers kringloop heel veel sterkte.

  Jelmer je was Uniek.

 • Jan en Marianne

  We zijn vreselijk geschrokken toen we dit trieste bericht vernamen,
  We zullen je missen Jelmer, een bijzonder mens was jij
  We wensen de familie en naasten heel veel sterkte.

 • pieter hellinga

  jelmer een ondernemer met een groot hart op de juiste plaats iemand die winst maken om anderen te helpen in praktijk wist te brengen en zelfs mensen buiten de doelgroep hielp helpen was je missie en wat heb jij veel mensen geholpen met het sponseren van sporten maar ook zeker door mensen te helpen die het moeilijk hadden en weinig te besteden hadden en jij die weer een midden weg bewandelde om zo aan 2 kanten te helpen altijd een praatje wat heb jij veel bereikt met name voor heel veel andere mensen op meerdere vlakken met je hart in friesland wat je vanuit je eigen hart dreef wat triest dat jij zo jong bent overleden en zo plotseling wat zul jij gemist worden rust zacht

  pieter hellinga

 • Ben Vieberink

  Jelmer, jongen, wat maak je me nou? Dat was niet de afspraak. We zouden een week gaan fietsen samen op onze opgeknapte Ryksja. En daarna de 11-stedentocht. Je wilde met me mee naar Ghana. Die tocht gaat er komen kerel. Ik neem jou mee in gedachten. Zo’n fijne man was je. Ik had nog veel met je willen doen. En dan ineens ben je vertrokken. Zo vroeg….ik wens je vrouw Antje en je familie veel sterkte. Ooit maken we de tocht af….ondertussen laat ik een traan op je vertrek en een glimlach op je leven……vaarwel Jelmer

 • Hendri Zeilstra

  Zeer geschrokken van het bericht. Gecondoleerd met dit groot verlies. Antje en familie heel veel sterkte….

 • Willem en Corrie

  Lieve Jelmer, wat was je een fantastisch mens, woorden schieten tekort, wat zal jij gemist worden, heel veel sterkte voor familie en vrienden en alle medewerkers in hart van Friesland.

 • Marten van der Galiën

  Gecondoleerd met dit grote verlies en heel veel sterkte voor de toekomst gewenst voor familie en allen die hem heel na stonden.

 • Froukje Stuiver

  Wat een fijne vent was jij Jelmer. Je met hart en ziel inzetten voor de minder bedeelden! We hadden regelmatig even een praatje. Je zou bij me op de koffie komen omdat je nieuwsgierig was naar wat wij met onze paarden deden in de hulpverlening. Helaas… Het mag niet zo zijn.
  Jelmer, dank je wel voor je positiviteit. Dit zal ik nooit vergeten.

 • Jolanda Bruse

  Gecondoleerd met het grote verlies van Jelmer. ..onvoorstelbaar en zo jong nog..heel veel sterkte voor de familie gewenst ..

 • Desiree

  Heel veel sterkte en gecondoleerd aan iedereen die Jelmer lief had.
  Jelmer wist het ondernemen te combineren met iets extra’s, iets moois om anderen weer mee te helpen.
  Jaren geleden, als jong meisje veel placemats/posters met de foto’s van de friese dekhengsten bij hem gekocht, ik denk van alle hengsten die er waren en ik herriner me zijn enthousiasme over de Tjallingstichting nog goed. De placemats hangen nog steeds op dezelfde plek in de stal als waar ik ze toen heb opgehangen en zijn deel geworden van de herinneringen die ik daar heb mogen maken.
  Jelmer en ik hebben elkaar later nog wel getroffen in de winkel, waar hij nog steeds bezig was met zijn doelen en ideeën.
  Niet te bevatten dat hij er niet meer is.
  Hij heeft veel mensen geraakt met zijn persoonlijkheid en had dat zelf waarschijnlijk niet eens in de gaten maar ik hoop dat alle berichten hier zijn nabestaanden toch wat kracht mee mogen geven.

 • abergsma

  er is een markante fijne man jellmer heen gegaan . het was een man met een gouden hart. die veel voor een ander overhad. familie sterkte met het verlies. jellmer blijft in onze gedachten voort bestaan.

 • Tiny

  Lieve jelmer,… nog steeds kan ik t niet begrijpen dat je er niet meer bent. Een lieve man was je,… betrokken en altijd even een praatje…. ik wens iedereen van de kringloop, jouw lieve familie en vrienden heel veel sterkte….nu en de komende tijd. Hart in Friesland zal zonder jou nooit meer t zelfde zijn…. maar je zit overal in deze kringloop…. jouw licht zal verder schijnen door de harten van jouw lieve medewerkers….

 • Stichting Pypskoft

  Stichting Pypskoft, vrije tijdsbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking, condoleert de familie Kooistra met het overlijden van jullie man en vader. We wensen jullie heel veel sterkte toe!
  Pypskoft is Hart in Friesland veel dank verschuldigd voor de financiële steun in het verleden!

 • Jan en Wiep.

  We zijn hier enorm van geschrokken. We wensen Antje, de kinderen en kleinkinderen en verdere familie veel sterkte toe.
  Een vriend met een goed hart is gegaan.

 • Peter, Janny

  Plotseling staat de wereld stil, opeens ben je er niet meer.
  We hebben mooie herinneringen aan je.
  Betrokken en aandachtig, met aandacht voor de ander.
  Inspirator en aanjager van Hart in Friesland.
  Man met een groot hart, met gevoel voor humor.
  En nu zonder jou verder.
  Je hebt ons een voorbeeld gegeven door je doen, door je zijn, door wie je was.
  Dank daarvoor Jelmer.

 • Ruud van Pel

  Jelmer,

  Ik weet het nog als de dag van gisteren: we kwamen bij jou in de straat wonen en uiteindelijk kwam ik bij jullie als eerste over de vloer. Dat was in 1975. Nu ben je er niet meer. Rust zacht

  Ruud

 • Kor Mulder

  Ik ken je als een markante persoonlijk en altijd tijd voor een praatje. Je liefde voor de blues was altijd duidelijk te horen in de winkel.

  Rust zacht Jelmer.

  Familie en vrienden heel veel sterkte met dit verlies.

 • Anneke Bekkema - Heidbuurt

  Lieve Jelmer jij bent er niet meer , zomaar ineens wat doet dat zeer , je was mijn buurjongen op de dracht toen we nog jong waren ik kende jou dus al heel lang .
  Een altijd vrolijke jongen , en je inzet voor Hart in Friesland met hart ❤ en ziel !!! en alles wat je eromheen deed je prachtige beeld van Oanne Woudwijk , en ook nu was of zou je met een nieuw beeld bezig …. Wij hebben jou een paar weken geleden nog gesproken en je was zo happy … en een betrokken man geïnteresseerd in anderen en nam de tijd voor een praatje met iedereen . We gaan jou missen en ons altijd afvragen waarom waarom Rust zacht lieve Jelmer Gecondoleerd familie en alle betrokkenen wensen wij heel veel sterkte met dit grote verlies ….liefs Anneke en Sjoerd

 • Mieke

  Beste familie van Jelmer.

  Van harte gecondoleerd met dit enorme verlies.. woorden schieten te kort..
  Wij wensen jullie ontzettend veel kracht en liefde toe..

  Hartelijke liefdevolle groet
  Fam. Vd Meulen siegerswoude

 • Edith Wiehouwer

  Jelmer, jeetje man! veel te vroeg ben je heen gegaan. Niet meer in het leven waar jij toe bestemd was. Een gedreven man met een hart van goud. Al mijn bezoekjes en aankopen binnen Hart in Friesland was jij daar met een lach, een vrolijke snuit en een goede deal. Dank voor je wie je was man, je laat een diep indruk achter op een ieder die jou gekend heeft. Lieve groet Edith

 • Alie Bijlsma

  Hey Jelmer,… Nu schieten woorden al tekort… Zo onwerkelijk en zo moeilijk te geloven… Dankjewel dat jij me welkom heette in de Hartinfrieslandfamily tijdens m’n burnout. Hier kwam ik tot rust… Nu moeten ze verder zonder jou.. En dat zal goed komen, dat weet ik zeker met die kanjers. Maar wat zullen we je missen! Big big hug! Liefs, Alie

 • Paard- en dagbesteding centrum Bûtenút

  Wat een intens verdrietig nieuws. Jelmer heeft met zijn Stichting Hart in Friesland veel betekend voor het paardrijden voor mensen met een beperking. Ook voor Bûtenút heeft hij veel weten te realiseren. Zijn liefde voor de doelgroep en de paarden hebben ertoe geleid dat we het huifbed rijden en het paardrijden konden blijven bieden in Oentsjerk. Twee weken geleden was Jelmer nog bij ons om foto’s te maken. Hij wees ons erop dat we, ondanks de Corona, moesten koesteren wat we nog wél konden bieden. Zijn enthousiasme en liefde voor de doelgroep en de paarden tijdens dit laatste bezoek, was voelbaar en inspireerde ons om door te zetten. Jelmer bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan.
  We wensen Antsje en familie veel sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies.
  Fronny en Jolanda en iedereen van Paard- en dagbesteding centrum Bûtenút.

 • Nastenka

  Wij willen de familie en vrienden heel veel sterkte wensen met dit grote verlies…. Gecondoleerd namens Arjan en Nastenka

 • Jolanda Vos

  Kwam aan vanmorgen en zag kaarsjes staan, bloemen.
  Heb gelijk op de site gekeken en zag dit verschrikkelijk bericht.
  Jelmer was altijd in voor een grapje, vrolijk en zeer vriendelijk.

  Heel veel sterkte wens ik zijn familie…

  Rust zacht Jelmer.

 • Margreet

  Lieve Jelmer! Wat een geweldige man was jij, ik kom al jaren bij de Hart in Friesland. Altijd een positief woord klaar, wat had je een plezier met je werk. Altijd hardwerkend …veel te vroeg moeten we je missen. Antje, moeder, kinderen, kleinkinderen verdere familie en vrienden..gecondoleerd heel veel liefde, licht en kracht de komende tijd om dit verlies te verwerken, ik drnk aan jullie groetjes Margreet

 • Roswina Dalstra

  Geschokt waren wij van het bericht dat je bent overleden Jelmer je aaide altijd mijn oude friese stabij als we hem mee hadden je vond hem geweldig
  Veel te jong ben je heen gegaan
  Ik wens je vrouw, kinderen en kleinkinderen, verdere familie en collega’s heel veel kracht en sterkte toe met dit grote verlies,
  het gemis zal groot zijn,
  Rust zacht Jelmer!

 • Rinskje van der Wal

  Jelmer, heel wat jaren bij jou mogen werken bij Handel en verhuur, t prille begin van de kledingverhuur, op t naaiatelier. Mooie kostuums mogen maken, in samenspraak met jou. Je was een bijzonder mens, leave heit en grutske pake. En jou allerbeste vriendin Doutsen. Wat was je wijs met haar, en zij met jou. Verdrietig dat je veel te jong bent heengegaan, triest dat familie, vrienden en personeel jou moeten missen. Een bijzonder man met veel passie, creativiteit, en hart voor de zaak! Hopelijk vind je de rust die je nodig had in t leven, waar je nu ook mag zijn! Rust in vrede!

 • Baukje

  12 jaar geleden ging ik mijn dochter bezoeken ,die toen stage liep in Suriname.Ik kwam bij Jelmer in de kringloop,en hij hoorde hiervan ik kreeg toen allemaal leuke dingen mee voor een schooltje daar :potloden ,gummetjes boekjes etc.Leuke foto’s gemaakt daar ,en aan jouw gegeven ,allemaal blije gezichtjes.Je was een man met een groot hart,wens familie en vrienden veel sterkte met dit grote verlies.

 • joke helmus-schoppert

  Geschokt en zo verdrietig toen ik hoorde van jouw overlijden, ongeloof en zo onwerkelijk. Ik had een diep respect voor je.
  Jij was geboren in Enschede, ik in Hengelo, en samen zijn we opgegroeid als buurkinderen in Drachten.
  Mijn broer Bernard heeft, tot aan zijn overlijden, een aantal jaren in Hart in Friesland mogen werken. En wat had hij daar,
  dankzij jou, een fijne plek. Jij was een bijzonder mens, met vele gaven en talenten, intens levend.
  Gedreven, gepassioneerd, en o zo creatief. O.a. de prachtige beelden die je hebt gemaakt. Een man met liefde voor mens en dier.
  Samen hadden we zo nu en dan een gesprekje, open en eerlijk, over ons leven, de ups en downs. Ik zal je missen lieve jongen.
  Je was een familieman, trots op kinderen en kleinkinderen.
  Ik wens je vrouw, kinderen en kleinkinderen, verdere familie en collega’s heel veel kracht en sterkte toe met dit grote verlies,
  het gemis zal groot zijn,

  Dag lieve Jelmer!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *