Personal Shopping Ervaring – Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een afspraak maken bij Hart in Friesland?
U kunt eenvoudig via onze website een afspraak maken. Ga naar https://www.hartinfriesland.nl/boek-uw-personal-shopping-ervaring/ , selecteer datum en tijdstip en vul de gevraagde gegevens in. Vergeet niet om onze gouden regels voor het bezoeken van onze winkel te lezen. Na het versturen van uw reservering ontvangt u van ons een bevestigingsmail.
Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen. Wat nu?

Heeft u een reservering gemaakt maar nog geen bevestigingsmail daarvan ontvangen? Nog even geduld, soms duurt het een uur voordat u de bevestiging ontvangt. Kijk ook even in uw overige postvakken en in de spamfilter. Onze mails willen daar nog wel eens in terechtkomen. Nog steeds geen bevestigingsmail? Stuur ons een e-mail.

Hoeveel mensen mogen de winkel bezoeken?

Sinds 16 maart 2021 mogen wij 50 klanten tegelijk in onze winkel ontvangen. Met 3000m2 winkeloppervlakte is er meer dan genoeg ruimte om veilig en onder inachtneming van alle maatregelen bij Hart in Friesland te winkelen.

Mag mijn partner, ouder of kind ook mee op mijn reservering?

Nee. Elke reservering is geldig voor 1 persoon om te komen winkelen. De enige uitzondering vormen kinderen t/m 3 jaar. Er mag maximaal 1 kind t/m 3 jaar uit hetzelfde huishouden mee de winkel in. Het kindje is verplicht om plaats te nemen in de winkelwagen en mag dus niet los in de winkel lopen/ kruipen.

Wilt u samen met uw partner of iemand anders komen winkelen? Dan dienen beide personen een reservering te maken. Dat kan eenvoudig via onze website: www.hartinfriesland.nl/boek-uw-personal-shopping-ervaring/

Hoe lang mag ik winkelen?

Met een reservering kunt u op de afgesproken tijd 1 uur lang bij Hart in Friesland winkelen.

Kan ik tijdens het winkelen gebruik maken van de toiletten?

Nee. Onze toiletten zijn helaas voor publiek gesloten.

Is de koffiehoek open?

Nee, onze koffiehoek is momenteel voor publiek gesloten.

Ik ben verkouden. Mag ik wel komen winkelen?

Als u klachten heeft die eventueel corona-gerelateerd kunnen zijn, willen wij u vriendelijk verzoeken uw bezoek aan Hart in Friesland uit te stellen totdat u klachtenvrij bent. Ook vragen wij u uw reservering bij ons te annuleren. Hiervoor stuurt u een e-mail naar administratie@hartinfriesland.nl met daarin uw naam en afgesproken datum en tijd.

Hoe kan ik mijn afspraak annuleren?

Mocht u onverhoopt niet op de afgesproken tijd kunnen komen shoppen, laat het ons dan a.u.b. weten. Stuur een korte e-mail met daarin uw naam, afgesproken datum en tijd naar administratie@hartinfriesland.nl . Dan kunnen wij uw afspraak annuleren en een ander de kans geven om te komen shoppen bij Hart in Friesland.