Reserveer uw fietstocht met de ‘Samen op stap’ fiets van Hart in Friesland

De 'Samen op stap' fiets van Hart in Friesland

Stelt u zich eens voor: U zit op de fiets en maakt een mooie tocht door de Friese natuur. U voelt het zonnetje op uw huid en ademt de frisse buitenlucht in. De geuren, geluiden en beelden in de natuur laten u ontspannen en de stress van de afgelopen dagen valt van u af. U trapt lekker door en geniet van de beweging.

Er is niets zo heerlijk als een mooie fietstocht door de natuur. Maar wat als uw partner, oma, buurman, oom of dochter niet (meer) zelfstandig kunnen fietsen? Hart in Friesland heeft er nu een oplossing voor.

“Voor onze dagbesteding hebben we een dag lang de duofiets van Hart in Friesland mogen gebruiken. Gedurende de dag zijn we met een aantal deelnemers op de fiets erop uit gegaan. Al kletsend met elkaar en gemakkelijk trappend heb je de wind door de haren, de zon op het gezicht en kan je tegelijkertijd genieten van de omgeving. Wij hebben er dan ook dubbel van genoten! De fiets is van alle gemakken voorzien en gebruiksvriendelijk. Wij maken dan ook graag in de toekomst weer eens gebruik van de fiets!

Esther

Graag stellen we aan u voor: onze ‘Samen op stap’ fiets, een elektrische duofiets waarbij bestuurder en bijrijder naast elkaar zitten. De bestuurder kan trappen, remmen en sturen, de bijrijder kan meetrappen maar hoeft dat niet te doen. Bovendien is deze fiets van alle gemakken voorzien zodat de fietstocht tot een echte belevenis wordt. En het mooiste is: u kunt onze ‘Samen op stap’ fiets nu bij Hart in Friesland voor een dag reserveren – geheel zonder kosten. Alles wat u moet doen, is hieronder een datum kiezen waarop de fiets beschikbaar is. Vul het formulier in en voeg uw motivatie toe waarom u de ‘Samen op stap’ fiets graag voor een dag wilt reserveren. U ontvangt daarna een bevestiging dat we uw aanvraag ontvangen en in behandeling genomen hebben. Zodra wij uw reservering positief beoordeeld hebben, sturen wij u een bevestiging van uw reservering samen met de gebruiksvoorwaarden.

Het gebruik van onze ‘Samen op stap’ fiets is geheel gratis en kan zowel door zorginstellingen als ook particulieren of andere partijen aangevraagd worden. Wel vragen wij een borgsom ter hoogte van €250,-.

Reserveer dus snel hieronder uw fietstochtje met onze ‘Samen op stap’ fiets.

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Verzenden

Wij hebben al 2x gebruik gemaakt van de “samen op stap fiets” en beide keren was het een groot succes!

In juni van dit jaar gingen we een dag met onze 90-jarige buurman op stap. We fietsten met hem in zijn geliefde Provincie Groningen en hij vond het prachtig en wij ook!

De fiets is geweldig en van alle gemakken voorzien, juist voor iemand die niet meer zo bewegelijk is. We haalden de fiets op, op de bijbehorende aanhanger en konden zo probleemloos naar Slochteren rijden, om daar de fiets van de aanhanger te halen met de speciale rijplaten en starten maar!

Afgelopen weekend mochten we de fiets een 2e keer gebruiken en nu om met onze blinde neef op stap te gaan. Hij vond het geweldig! Wij hebben al wel eens met hem op een tandem gefietst, maar dit was helemaal het einde. Vooral omdat hij bij stoplichten en het oversteken van een weg, gewoon kon blijven zitten. Door zijn dubbele handicap is hij niet zo flexibel, dus dit is pure winst. En met de fiets op de pont was geen route ontoegankelijk!

Die fiets is een aanrader voor iedereen die samen met een minder bewegelijke persoon een mooie en actieve dag wil beleven.

BRUIN & ASTRID