Rudmer

Naam: Rudmer
Werkzaam bij Hart in Friesland sinds: januari 2020

Aangezien ik al ruim 14 jaar werkzaam ben voor Antje haar bedrijf Abotec bv en deze bedrijven nu op één locatie zitten, is het makkelijk om werkzaamheden te combineren. Hierdoor ziet u mij ook regelmatig in de winkel en achter de kassa staan.

Binnen Hart in Friesland heerst onderling een hele fijne sfeer. We onderhouden prettige contacten met onze klanten en er is altijd een luisterend oor.

Je merkt dat mensen heel graag naar onze winkel toe komen. Deels natuurlijk vanwege het dagelijkse nieuwe aanbod aan goederen maar veelal ook gewoon voor de sociale contacten en de fijne sfeer.

En ook onze vrijwilligers die onze winkel met zoveel aandacht en passie verzorgen, dragen hieraan hun steentje bij. We proberen een huiselijke en familiaire sfeer te creëren, en volgens mij slagen we er goed in.

Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog onze goede doelen. We zoeken altijd goede doelen die een regionaal karakter hebben.

Meestal sponsoren we projecten in de ouderenzorg en sporters met een beperking. De dankbaarheid en vreugde die de deelnemers uitstralen, maakt mijn werk onbetaalbaar.

Met andere woorden ben ik er trots op om hier een onderdeel van te mogen zijn. Natuurlijk hoop ook ik onze klanten snel weer in onze winkel te mogen verwelkomen.