WONINGONTRUIMING

Maatwerk

Het team van Hart in Friesland is erin gespecialiseerd om uw woningontruiming vakkundig te verzorgen. Daarbij leveren wij uw woning of bedrijfspand op het afgesproken moment bezemschoon op – op elke locatie in Noord-Nederland. Meer informatie hierover vindt u op onze website woningontruiming.frl

Woningontruimingen door Hart in Friesland

Hoe gaat een woningontruiming in zijn werk?

U heeft een woning in uw bezit gekregen die u binnenkort leeg en bezemschoon moet opleveren. Bijvoorbeeld doordat een dierbare overleden is. Hierdoor heeft u veel te regelen in korte tijd. De woning zelf leeghalen, is voor u daarom bijna onmogelijk. Bovendien bent u emotioneel te veel betrokken bij de woning. Daarom wilt u dit ook liever niet zelf doen. Maar wat nu?

Alles begint met een gesprek daarover wat  met de inboedel of nalatenschap zal gebeuren. Vervolgens zullen wij uw koop- of huurwoning geheel volgens uw wensen leeghalen en bezemschoon opleveren – op het afgesproken tijdstip.

Aangewezen goederen worden opgeslagen of aan de rechtmatige eigenaren, bijvoorbeeld erfgenamen, overhandigd. Daarbij werken we zeer zorgvuldig en zorgen wij ervoor dat persoonlijke stukken altijd voor de familie of nabestaanden bewaard blijven.

Alle andere bruikbare goederen uit de inboedel worden door onze taxateur getaxeerd en in onze eigen kringloopwinkel Hart in Friesland in Drachten aangeboden. De netto opbrengst daarvan komt de gehandicaptensport en de ouderenzorg ten goede. Hiervan afhankelijk zijn de kosten voor uw woningontruiming.


Wanneer kunt u ons inschakelen?

  • Overlijden
  • Emigratie
  • Faillissement
  • Samenwoning
  • Echtscheiding

Ook voor het verhuizen van senioren naar bijvoorbeeld een verzorgingstehuis of kamer (van groot naar klein) bent u bij ons aan het juiste adres. Niet voor niets zijn wij al jarenlang de betrouwbare partner voor notarissen en curatoren.

Wij verzorgen ook Snelontruimingen / 24-uurs ontruimingen.

Kunnen wij iets voor u betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen. Of bekijk de website woningontruiming Friesland voor uitgebreide informatie.


Taxateur roerende goederen van Hart in Friesland

Antje Bosma - onze taxateur roerende goederen bij woningontruimingen van Hart in Friesland

Antje Bosma

Antje is onze taxateur roerende goederen. Zij heeft al vele taxaties van o.a. de inboedel van woningen uitgevoerd.

Alle bruikbare goederen uit de inboedel van een woningontruiming (denk aan meubel, apparatuur, kunst, antiek etc.) worden bij kringloopwinkel Hart in Friesland te koop aangeboden. Voordat de inboedel echter in de winkel staat, worden alle goederen eerst door het kritische oog van Jelmer beoordeeld op hun waarde. Op basis van deze taxatie wordt later de daadwerkelijke prijs voor de woningontruiming vastgesteld.

Vraag een woningontruiming aan

  • Geef hier een korte beschrijving van de goederen.