Antje

Naam: Antje Bosma
Werkzaam bij Hart in Friesland sinds: 2016

De afgelopen jaren was ik binnen Hart in Friesland vooral verantwoordelijk voor de financiële administratie, P&O, marketing en overige management taken. Sinds de verhuizing was ik iedere dag te vinden bij Hart in Friesland en nam ook steeds meer taken over van Jelmer die in 2020 een stapje terug wilde nemen. 

Het afgelopen jaar verliep echter heel anders dan verwacht. Eerst werden wij geconfronteerd met het coronavirus en een lockdown waarin wij uit eigen overwegingen besloten hadden onze winkel te sluiten om niet tot de besmettingshaard van Friesland te worden. Toen onze winkel weer openging, was veelal onze creativiteit gevraagd om ook met de geldende maatregelen een bezoek aan onze winkel zo veilig maar ook plezierig mogelijk te maken. 

En toen sloeg eind november 2020 het noodlot toe. Sinds het overlijden van Jelmer ligt de leiding van stichting en kringloopwinkel Hart in Friesland in mijn handen. Gelukkig heb ik een geweldig team om mij heen die met veel betrokkenheid en professionaliteit hun werk doen. Samen zijn we vastberaden om het levenswerk van Jelmer voort te zetten.