Vakkundige, respectvolle en betrouwbare woningontruiming

Een ouder of partner verliezen, is vaak een ingrijpende gebeurtenis. Naast het verdriet zijn na het overlijden vaak ook veel dingen die in korte tijd geregeld moeten worden. Bijvoorbeeld in relatief korte tijd een woning leeghalen, soms in maar 24 uur. Wij begrijpen dat u in deze situatie liever niet aan de woningontruiming wilt denken.   

Uw woning wordt (bezem)schoon opgeleverd, hierbij verzorgen wij alles wat hiervoor nodig is. Zo kunt u zich focussen op wat echt belangrijk is. Ook denken we hierin graag met u mee en gaan serieus om met uw wensen. U houdt de volledige controle en kunt er zeker van zijn dat met de inboedel alleen gebeurt wat wij van tevoren met u afgesproken hebben. Zo kunt u uw aandacht vestigen op wat daadwerkelijk belangrijk voor u is. 

Wij ontzorgen u met de woningontruiming

Bij een ontruiming denkt u al snel aan het alleen leeghalen van een woning. Maar we bieden een volledige ontruiming. Hierbij halen we ook o.a. de vloeren eruit, breken we bijgebouwen af die er niet horen te zijn, of halen we andere overige bouwwerken uit het huis die er van origine niet in horen te zitten.  En dit leveren we allemaal zo op zoals besproken is.

U helpt anderen

De woningontruimingen worden uitgevoerd door Hart in Friesland. Hierbij wordt de bruikbare inboedel te koop aangeboden in onze eigen kringloopwinkel. De netto opbrengst hiervan gaat dan naar meerdere goede doelen die wij financieel steunen. 

De kringloopwinkel en de stichting zijn in huwelijkse voorwaarden aan elkaar verbonden. Stichting Hart in Friesland zet zich in voor sporters met een beperking en projecten in de ouderenzorg.

Met de woningontruiming ondersteunt u deze goede doelen. Zo kunnen bijvoorbeeld aangepaste sportmaterialen gefinancierd worden. Mede hierdoor hebben sporters met een beperking de mogelijkheid aan diverse sporten deel te nemen. Bovendien geeft Hart in Friesland ook financiële ondersteuning aan gehandicapte topsporters. 

Heb ik inspraak in wat ontruimd wordt?

Een woningontruiming vindt altijd plaats in goed overleg met de opdrachtgever en eventuele nabestaanden of erfgenamen. U kunt in een gesprek vooraf duidelijk aangeven wat u zelf wilt doen en wat wij u uit handen nemen. Wij bieden u daarbij graag een luisterend oor en denken met u mee over de beste oplossing.

Afgesproken goederen en persoonlijke bezittingen verzamelen wij voor u en overhandigen wij vervolgens aan de rechtmatige eigenaar. Zo kunt u er zeker van zijn dat dierbare herinneringen niet verloren gaan. 

Wat gebeurt er met de meubels en gebruiksvoorwerpen?

Ook over meubels en gebruiksvoorwerpen maken wij duidelijke afspraken. U geeft aan wat u wilt houden en wat weg mag. Vervolgens bewaren wij de afgesproken meubels en gebruiksvoorwerpen.

Alle andere goederen worden door onze taxateur beoordeeld. Wat nog bruikbaar is, bieden wij in onze kringloopwinkel te koop aan. Alle overige goederen worden afgevoerd voor recycling. Op basis hiervan bepalen wij ook de kosten voor de woningontruiming. 

Ontruiming afspraak inplannen

Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 2 werkdagen contact met u op om de afspraak concreet te maken. 

"*" indicates required fields

Stap 1 van 3

Wat is het adres van de woning die ontruimd moet worden?*
Onze medewerker is bezig met het ontruimen van een woning
De woning ontruiming van Hart in Friesland doen we samen
Een woning die ontruimd gaat worden