Laat je goederen gratis ophalen met onze ophaalservice

Ben je aan het opruimen, verhuizen, vernieuwen of aan het schoonmaken en kom je hierbij meubels of overige goederen tegen die je zelf niet meer wilt gebruiken? En zou je deze goederen een tweede leven gunnen? Alleen kan je zelf deze goederen niet naar de winkel vervoeren? Maak dan gebruik van onze ophaalservice.

Plan dan hieronder een ophaalafspraak in, zo halen we geheel kosteloos de goederen op!

Onze ophaalservice aanpak

Nadat je het formulier hier beneden hebt ingevuld, nemen we binnen 2 werkdagen contact met je op. Wil je bij het invullen van het formulier duidelijke foto’s van de aangeboden goederen bijvoegen? Belangrijk is wel dat de goederen niet defect, beschadigd of voorzien zijn van niet verwijderbare vlekken. Gebruikerssporen zijn uiteraard geen probleem. 

Tijdens het afhaalmoment controleren onze medewerkers ook zelf de staat van de aangeboden goederen.

Ophaalservice

Heb je goederen die je graag aan Hart in Friesland wilt schenken? En lukt het niet deze zelf langs te brengen? Dan kan je op werkdagen gratis gebruikmaken van onze ophaalservice.

"*" indicates required fields

Stap 1 van 2

Waar kunnen we de goederen ophalen?*

Hoe gaan we om met het aannemen van banken?

Wij zien steeds vaker dat onze klanten kritischer worden bij de aankoop van een tweedehands bank. Hierdoor kunnen wij alleen nog banken verkopen die in zeer courante staat zijn. 

Om te voorkomen dat onze voorraad banken steeds groter wordt maar wij deze niet kunnen verkopen en uiteindelijk als grofvuil moeten afvoeren, hanteren wij deze strenge regel. Het geld dat wij hieraan moeten besteden, willen we liever inzetten voor de goede doelen die wij als Hart in Friesland steunen.

Wij vinden het jammer dat we deze gratis service beperkt kunnen bieden t.a.v. banken. De omstandigheden dwingen ons echter om het aannemen van banken streng te controleren. Wij hopen op jullie begrip.

Henk maakt de bus van Hart in Friesland schoon voor de ophaalservice
Remco laad de vrachtwagen in tijdens een ophaalservice
Denk laad een stoel uit na een kleine ophaalservice