Gratis ‘samen-op-stap’ met de elektrische duofiets

Stichting ‘Hart in Friesland’ zet zich niet alleen in voor (top)sporters met een beperking, maar ondersteunt ook projecten voor de ouderenzorg. Zo is het idee voor de gratis ‘samen-op-stap’ elektrische duofiets ontstaan. Waarom deze schenken aan één zorginstelling als we vanuit de stichting de fiets aan iedereen beschikbaar kunnen stellen?

De elektrische duofiets

De ‘Samen op stap’ fiets, zoals de fiets inmiddels heet, is een elektrische duofiets. Daarbij zitten bestuurder en bijrijder naast elkaar. De bestuurder kan trappen, remmen en sturen. De bijrijder kan meetrappen maar hoeft dat niet te doen. Bovendien is deze fiets van alle gemakken voorzien zodat de fietstocht tot een echte belevenis wordt.

Samen op stap fiets in actie, moeder en dochter
Samen op stap fiets vader en zoon
Samen op stap fiets man en vrouw

Ons concept ‘samen-op-stap’ fiets

Iedereen met een goede motivatie kan de ‘Samen op stap’ fiets gratis reserveren via onderstaand formulier. De fiets mag dan tussen 10 en 11 uur worden opgehaald bij kringloopwinkel Hart in Friesland (De Hemmen 12 in Drachten). De fiets kunt u uiterlijk de volgende werkdag tussen 9 en 10 uur ‘s ochtends terugbrengen.

Het gebruik van onze ‘Samen op stap’ fiets is geheel gratis. Zowel zorginstellingen, particulieren of andere partijen kunnen een reservering aanvragen. We vragen een borgsom ter hoogte van €250,- , een goede motivatie en we vragen u om uw eigen kentekenplaat mee te nemen. 

Mocht u verder weg willen dan Drachten en omstreken? Dan kunt u ook de aanhanger reserveren zodat u ook op andere plekken kunt genieten van een heerlijke fietstocht.

Nadat de fiets weer bij ons terug is, krijgt u de borgsom terug, mits de fiets heel is gebleven natuurlijk. 😉 

Let op: Lees vooraf onze algemene voorwaarden

Reserveer uw gratis fietstocht

Ook een mooie fietstocht maken met uw partner, cliënt, oma, buurman, oom of dochter die zelf (niet) meer kunnen fietsen? Reserveer dan snel onze ‘Samen op stap’ fiets via dit formulier.

"*" indicates required fields

Naam*

De 'Samen-op-stap' fiets

DD/MM/JJJJ
Aanhanger lenen?*