We sponsoren graag sport- en recreatieactiviteiten, u ook?

Hieronder vind u onze sponsorlijsten van 2017 tot en met 2023.

Mede dankzij de inzet van de vele vrijwilligers is het mogelijk om in 2024 te blijven doorgaan met financiële ondersteuning verstrekken aan onder andere de volgende instanties: 

Jaarlijks Jelmer Kooistra G-zaalvoetbaltoernooi 

Op zaterdag 27 januari 2024 is door ons het 14e jaarlijkse Jelmer Kooistra G-zaalvoetbaltoernooi voor mensen met een beperking gesponsord. Compleet van zaalhuur, nieuwe voetballen, lunch en consumpties, programmaboekjes en de prijzen tot bloemboeketten voor vrijwilligers. Daar hoorde natuurlijk een leuke attentie voor alle 150 deelnemers bij.

De aangepaste paardensport

Voor de aangepaste paardensport in het algemeen zullen wij in 2024 op de locatie Zorg-en dagbesteding Bûtenút in Oentsjerk ongetwijfeld weer mooie doelen mogen realiseren. In ieder geval staat op het programma:

  • Jaarlijkse zadelcheck

Wandelen met De Trochsetters

Net als vorig jaar sponsoren wij ook in 2024 weer een 6-tal busritten, zodat wandelvereniging De Trochsetters met hun leden met een lichte verstandelijke beperking weer mooie wandeltochten kunnen maken in een andere omgeving. 

Een totaaloverzicht zien van wat wij al hebben mogen sponsoren?

Bent u geïnteresseerd in alle sponsoringen die we in de afgelopen jaren hebben mogen uitvoeren? Check dan hieronder de sponsorlijsten als PDF:

Een subsidie aanvragen?

Stichting ‘Hart in Friesland’ biedt financiële ruimte in de brede zin van het woord aan hen die zich actief opstellen voor groepen sporters met een beperking maar ook voor regionale ouderen. 

Samen genieten van sport, kunst en cultuur waarbij de hulp nodig is van derden is wat wij als Stichting willen bevorderen. Voor financiële ondersteuning kunt u bij ons een aanvraag indienen.  

Klik dan op onderstaande knop en dien uw aanvraag in. 

Subsidie aanvraag indienen