We sponsoren graag sport- en recreatieactiviteiten, u ook?

Hieronder vind u onze sponsorlijst van 2016 tot en met 2022.

Mede dankzij de inzet van de vele vrijwilligers is het mogelijk geweest om tot en met 30 april 2023 donaties uit te reiken aan onder andere de volgende instanties: 

Jaarlijkse voetbaltoernooi van G-teams

In samenwerking met het bestuur van Sportstichting VDS Dolfijn hebben wij op zaterdag 28 januari 2023 het jaarlijkse Hart in Friesland 11e voetbaltoernooi voor mensen met een beperking mogen sponsoren. Geheel compleet van zaalhuur, lunch en consumpties, de prijzen tot bloemboeketten voor vrijwilligers en een leuke attentie voor alle deelnemers.

De aangepaste paardensport

Voor de aangepaste paardensport in het algemeen hebben wij in 2022 op de locatie Zorg-en dagbesteding Bûtenút in Oentsjerk de volgende doelen mogen realiseren:

  • Aanschaf van paard (Arabo Fries) Tessa
  • Aanschaf van paard (KPWN) Wendela
  • Aanschaf van paard (Fries) Dieuwe
  • Aanschaf van paard (Haflinger) Larissa (zeer geschikt voor het huifbed)
  • Jaarlijkse zadelcheck
  • Reparatie van doek/bed voor paardrijden voor mindervaliden en aanschaf van een nieuw doek/bed

Ook hebben we voor de aangepaste paardensport in 2022 op de locatie Manege Onder de Linde in Beetsterzwaag 21 nieuwe rijhelmen mogen schenken.

Boottocht bewoners Suderhiem en wandelen met De Trochsetters

In juli 2022 hebben we een boottocht mogen sponsoren, zodat bewoners van woongroep Suderhiem te Drachten hebben kunnen genieten van varen over de Friese wateren.

In maart en april 2023 hebben wij een 3-tal busritten mogen sponsoren, zodat wandelvereniging De Trochsetters met hun leden met een lichte verstandelijke beperking op diverse plaatsen in de omgeving mooie wandeltochten hebben kunnen maken. Ook in mei en juni zullen dergelijke busritten nog worden gesponsord.

Een totaaloverzicht zien van wat wij al hebben mogen sponsoren?

Bent u geïnteresseerd in alle sponsoringen die we in de afgelopen jaren hebben mogen uitvoeren? Check dan hieronder de sponsorlijsten als PDF:

Een verzoek indienen?

Stichting ‘Hart in Friesland’ biedt financiële ruimte in de brede zin van het woord aan hen die zich actief opstellen voor gehandicapten, ouderen en jeugdwerk.

Samen genieten van sport, kunst en cultuur waarbij de hulp nodig is van derden is wat wij als Stichting willen bevorderen. Voor financiële ondersteuning kunt u een beroep doen op Stichting ‘Hart in Friesland’. 

Klik dan op onderstaande knop en dien uw verzoek in per e-mail. We nemen dan zo snel mogelijk contact op.

Verzoek indienen