Margreeth

Naam: Margreeth
Werkzaam bij Hart in Friesland sinds:   ruim een half jaar

Nou ja, ‘achter de schermen’ is eigenlijk niet het juiste woord, want m’n bureau staat achter een glazen wand. Daarmee heb ik een schitterende werkplek met zicht op de winkel. Mijn werkzaamheden bestaan wel uit wat je noemt ‘achter de schermen werken’. Op een aantal ochtenden in de week houd ik mij bezig met de boekhouding en andere administratieve taken, werk dat ik met heel veel plezier doe.

Hoewel ik als klant onze winkel al wel bezocht, vind ik het nu ook heel leuk om alles rondom de kringloopwinkel van dichtbij mee te maken. Ik geniet van alle bedrijvigheid. Graag had ik van de oprichter, Jelmer, nóg meer gepassioneerde verhalen gehoord, want ik weet zeker dat er nog zoveel meer mooie verhalen over deze unieke winkel zijn. Een jubileum van 20 jaren is immers een rijkdom aan gebeurtenissen.

En nu … kijk ik uit naar het moment dat de corona-maatregelen worden versoepeld en het mogelijk wordt meer klanten in de winkel te verwelkomen. Dat de bedrijvigheid weer volop aanwezig is, dat alle vrijwilligers weer fijn aan de slag kunnen, dat onze klanten weer op zoek mogen gaan naar leuke spullen, dat de sponsorfiets weer met muntjes gevuld wordt en dat we ook dit jaar weer prachtige goede doelen kunnen ondersteunen en anderen kunnen helpen. Dus graag tot ziens!