Diefstal bij Hart in Friesland

In onze winkel hanteren we een ‘lik op stuk’ beleid. Dat betekent dat we mensen die we op diefstal betrappen de toegang tot onze winkel ontzeggen. Je steelt namelijk niet alleen van ons, maar je ontneemt ook onze sporters en ouderen het recht om te kunnen doen waar ze gelukkig van worden met onze sponsoringen.

Een winkel voor en van elkaar

Gemiddeld hebben wij twee verdenkingen per dag op diefstal in onze week. Per week betrappen we zeker vijf mensen op diefstal. En dat raakt ons persoonlijk. Zijn deze enkele euro’s het echt waard om de vriendschap tussen ons op deze manier op te zeggen?

De winkel is van en voor iedereen. We streven ernaar om in de wijde omtrek een sterke sociale functie te onderhouden voor eenieder die hiernaar verlangt. Mocht je daarom iets opvallen in onze winkel, vind je een situatie verdacht of zie je iemand spullen meenemen zonder te betalen? Dan zouden we het zeer waarderen als je ons hierover tipt.

Dit waarderen we ontzettend, hierdoor kunnen we de diefstal tegengaan en iedereen een veilige en fijne omgeving blijven bieden. Laten we met elkaar ervoor zorgen dat we het gezellig hebben en houden in ons struinparadijs in Drachten.