Over ons > Antje

Antje

Algemeen directeur

In 2015 ben ik door mijn man Jelmer, de oprichter van Hart in Friesland, actief betrokken geraakt bij de winkel en de activiteiten van de stichting. Daarvoor had ik niets gemeen met kringlopen. Ondernemen zit echter wel in mijn genen. Inmiddels ben ik ruim 24 jaar zelfstandig ondernemer en heb aan menig bedrijf in de frontlinie gestaan.

Hart in Friesland heeft inmiddels mijn hart gestolen. De bedrijfsvoering en alles wat er achter de schermen gebeurt om de klant met onze unieke formule te bedienen vind ik enorm boeiend. Dagelijks streven we samen naar verbetering, efficiëntie en (werk) processen slimmer te laten verlopen. Helemaal mijn ding!

In 2019 zijn we met de winkel verhuisd naar de huidige locatie op De Hemmen 12 (voormalig Gamma pand). Dat was direct het moment dat ik alle taken van Jelmer overnam omdat hij een stapje terug wilde nemen.

Op 27 november 2020 sloeg het noodlot toe. Volkomen onverwacht overleed mijn man, mijn zakenpartner en grote inspirator Jelmer Kooistra. Sinds zijn overlijden ligt de leiding van de stichting en kringloopwinkel Hart in Friesland in mijn handen.

Gelukkig heb ik een geweldig team om mij heen dat met veel betrokkenheid en professionaliteit haar werk doet. Samen zijn we vastberaden om het levenswerk van Jelmer voort te zetten. Jelmer is en blijft het hart van Hart in Friesland.

Meer over ons

Antje directeur bij Hart in Friesland